Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
0523 – 654 040
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg
0523 – 654 045

Inregelen installatie

Voor vrijwel elke installatie die u in huis heeft geldt dat deze goed ingeregeld moet zijn om te kunnen profiteren van het hoogst mogelijke rendement. Uiteraard is Installatiebedrijf Balt B.V. u hierbij graag van dienst!

CV-ketel inregelen

Wanneer wij nieuwe CV-installatie komen plaatsen, dan zorgen we er meteen voor dat deze waterzijdig wordt ingeregeld. Dat wil zeggen dat de radiatoren weer opnieuw worden ingesteld om ze van de juiste toestroom van warm water te voorzien. Dit zorgt niet alleen voor een aangenamer binnenklimaat maar ook dat de woning op een efficiëntere manier wordt verwarmd. Uw energieverbruik gaat dus omlaag, en dat scheelt een hoop onnodige kosten!  

Overige installaties

Behalve uw CV-ketel zijn er nog meer installaties die correct ingeregeld dienen te worden. Hierbij kunt u denken aan ventilatiesystemen, klimaatbeheersingssystemen en vloerverwarming. Indien de efficiëntie of functionaliteit van uw installatie te wensen overlaat, schakel dan een van onze specialisten in om alles na te laten kijken en indien nodig het systeem opnieuw in te regelen.

Ja, ik wil graag meer weten over installaties inregelen!

Wilt u meer weten over het inregelen van uw installaties of een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, neemt u dan contact op via [email protected] of bel ons op 0523 – 654 040. Het is tevens mogelijk een onderhoudscontract bij ons af te sluiten voor de installaties die door ons geplaatst zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte!

Service & Onderhoud

24-uurs servicedienst

Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar.