Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
0523 – 654 040
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg
0523 – 654 045

Installateur en loodgieter in Dedemsvaart, Hardenberg, Balkbrug, Ommen, Nieuwleusen, Zuidwolde en Zwolle e.o.

Installatiebedrijf Balt BV is gevestigd in Dedemsvaart en Hardenberg. Al meer dan 30 jaar is naam Balt het vertrouwde adres voor particulieren, woningbouwcorporaties en bedrijven. Wij zijn uw partner voor de aanleg van centrale verwarming, het installeren van badkamers, zink- en loodwerk, het onderhouden van cv-ketels, aanleg van gas- en waterleidingen, dakbedekking, dakgoten en zonnepanelen. Wij hebben ervaren en erkende installateurs en loodgieters in dienst, zodat u kunt rekenen op vakwerk. Wij zijn met name werkzaam in de regio Dedemsvaart, Balkbrug, Ommen, Hardenberg en Zwolle.

Cv-ketel onderhoud regio Dedemsvaart – Hardenberg

Preventief en regelmatig onderhoud van uw cv-ketel of geiser zorgt voor lagere stookkosten, een langere levensduur en een optimale veiligheid. Installatiebedrijf Balt BV biedt voordelige onderhoudscontracten, zodat u altijd zeker bent van warmte in huis. Bovendien lossen we in de meeste gevallen storingen binnen 24 uur op. Onze installateurs verrichten vakkundig het onderhoud van uw cv-installatie met name in de regio Dedemsvaart, Hardenberg, Balkbrug, Ommen, Nieuwleusen, Zuidwolde en Zwolle e.o.

U kunt uw ketel periodiek door ons laten onderhouden. U wordt dan opgenomen in ons klantenbestand en maken jaarlijks een afspraak met u voor de onderhoudsbeurt.

Vakkundige loodgieter en installateur

Onze loodgieters en installateurs beschikken over alle vakdiploma’s om uw opdracht succesvol te vervullen. Heeft u problemen met uw verwarming of last van een lekkage? Dankzij onze storingsdienst is uw probleem meestal binnen 24 uur opgelost. U kunt bij ons uitgaan van een deskundig advies op maat, vakmanschap, kwaliteitsproducten en een scherpe prijs. Wij hebben oog voor de klant en denken graag met u mee. Wij zijn hoofddealer van de betrouwbare en kwalitatief hoogstaande ATAG, Intergas en Nefit cv-ketels.

verduurzamen?

Wij hebben in onze vestiging in Dedemsvaart een ruimte met een 2-tal warmtepomp opstellingen. Heeft u interesse in een warmtepomp?. Maak dan een afspraak met ons!

Interesse in onze diensten?
Heeft u interesse in onze diensten of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons werkgebied betreft de omgeving van Hardenberg, Balkbrug, Dedemsvaart, Dalfsen, Vriezenveen, Coevorden, Hoogeveen, Ommen en Zwolle.

Onze service

Waar kunnen we u vandaag mee helpen?

De installateurs van Installatiebedrijf Balt...
Zonnepanelen vangen zonne-energie op en...
In uw badkamer kunt u heerlijk ontspannen na...
Zinkwerk Installatiebedrijf Balt Dedemsvaart...
Onderhoudsvormen Preventief en regelmatig...
Wij voeren thermische desinfectie in...
Kalkvrij en zacht water door gebruik...
Een gezond binnenklimaat zorgt voor een...
Een veilige elektriciteitsinstallatie is van...