Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
0523 – 654 040
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg
0523 – 654 045

Verwarming

Bij ons kunt u terecht voor alle moderne soorten verwarmen.

De installateurs van Installatiebedrijf Balt geven altijd een goed en persoonlijk advies op het gebied van centrale verwarming. Of u nu een nieuwe cv-ketel wenst of een geheel complete cv-installatie, wij verzorgen het zeer vakkundig voor u. Wij vinden het uiterst 
belangrijk dat u tevreden bent over de gemaakte keuzes van de producten en de kwaliteit van het uiteindelijke product. Wij zijn met name werkzaam in de regio Installateur en loodgieter in Dedemsvaart, Hardenberg, Balkbrug, Ommen, Nieuwleusen, Zuidwolde  en Zwolle e.o.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende diensten:

  • de aanleg van complete cv-installaties
  • het vervangen van cv-ketels
  • het aanleggen van vloerverwarming
  • het plaatsen van standaard radiatoren en design radiatoren
  • het plaatsen van
 convectorputten
  • het aanleggen van luchtgordijnen en heaters

Goedkope cv-ketel

Bent u op zoek naar een goedkope cv-ketel van een degelijke kwaliteit? Bij Installatiebedrijf Balt Dedemsvaart BV bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij geven u graag een gedegen advies en maken daarnaast een scherpe offerte voor de installatie. Wij installeren uw verwarmingsketel met name in de regio Dedemsvaart, Zwolle, Ommen, Hardenberg en Balkbrug.

Welke cv-ketel?

Tegenwoordig worden veelal cv-ketels met een hoog rendement geïnstalleerd. Een HR-ketel werkt zuiniger en is daardoor beter voor het milieu. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een Combi-ketel. Deze zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur in huis, maar zorgt ook voor warm water. Welk type het beste past bij uw situatie, hangt af van diverse factoren. Hierbij kunt u denken aan de grootte en ligging van uw huis, uw wensen op het gebied van warm water en uw budget. Wij geven u graag een persoonlijk advies.

Wij zijn hoofddealer van de betrouwbare en kwalitatief hoogstaande ATAG, Intergas en Nefit cv-ketels.

Voor een goedkope en kwalitatief hoogstaande cv-ketel, zijn wij de juiste partner voor u. Neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. De installatie verzorgen onze installateurs met name in de regio Dedemsvaart, Hardenberg, Balkbrug, Ommen, Nieuwleusen, Zuidwolde en Zwolle e.o.

Onderhoud

Om de levensduur van uw cv-ketel of geiser te verlengen en de veiligheid te verhogen, is regelmatig 
onderhoud een vereiste. Wij bieden een voordelig onderhoudsabonnement aan. U wordt opgenomen in ons klantenbestand en jaarlijks nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op om een afspraak te maken voor de onderhoudsbeurt.
 Op vakbekwame wijze controleren wij dan uw gehele cv-installatie.

Onderhoud aanvraag

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een abonnement, kunt u bellen naar 0523 – 654040. U kunt ook een onderhoudsbeurt via [email protected] aanvragen. Wij zullen dan snel contact met u opnemen om een afspraak te maken.

24-uurs servicedienst

Klanten met een onderhoudsovereenkomst kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar. 
De meeste storingen worden binnen 24 uur opgelost. Ook als u geen onderhoudsovereenkomst heeft bij ons, maar wel een storing, kunt u uiteraard bij ons terecht.

Kortom, bent u op zoek naar een ervaren en vakbekwame installateur? Neem dan contact op met Installatiebedrijf Balt BV. Wij verzorgen de installatie, onderhoud en reparatie van uw centrale verwarming met name in de omgeving van Dedemsvaart, Hardenberg, Balkbrug, Ommen, Nieuwleusen, Zuidwolde en Zwolle e.o.

Meer informatie over Verwarming? Neem contact op!

Service & Onderhoud

24-uurs servicedienst

Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar.