Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
0523 – 654 040
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg
0523 – 654 045

Elektroboiler

Bent u van plan een nieuwe boiler aan te schaffen? Dan kan een elektroboiler wellicht de juiste keuze zijn voor u. Installatiebedrijf Balt B.V. kan u van een deskundig advies voorzien en u alles vertellen over de werking, de mogelijkheden en de voordelen van een elektroboiler ten opzichte van andere boilers of geisers.

Wat is een elektroboiler?

Een elektroboiler verwarmt het water middels een verwarmingselement dat door een thermostaat wordt aangestuurd. Elektroboilers zijn een stuk compacter dan gasboilers en veel makkelijker te installeren. Omdat er geen gastoevoer vereist is, kan een elektroboiler op vrijwel elke gewenste plek worden geplaatst. Daarbij beschikt een elektroboiler over voldoende vermogen om op meerdere plaatsen tegelijk warm water te kunnen tappen.

Hoe zit het met het onderhoud van een elektroboiler?

Een elektroboiler vereist niet veel onderhoud. Toch is het raadzaam het toestel eens in de zoveel tijd door een specialist te laten nakijken. Dit zorgt ervoor dat de veiligheid gewaarborgd blijft en de levensduur van de elektroboiler verlengd wordt. U kunt hiervoor bij ons een voordelig onderhoudsabonnement afsluiten. U wordt dan opgenomen in ons klantenbestand, en wij nemen jaarlijks telefonisch of per e-mail contact met u op om een afspraak te maken voor de onderhoudsbeurt. Op vakbekwame wijze controleren wij dan uw gehele cv-installatie. Zo blijft u altijd verzekerd van een zuinige, veilige en goed functionerend elektroboiler!

Ja, ik wil graag meer weten over elektroboilers!

Wilt u meer weten over de aanschaf van een elektroboiler, neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Balt B.V. U kunt een mailtje sturen naar [email protected] of ons bellen op telefoonnummer 0523 – 654 040. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook! Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Service & Onderhoud

24-uurs servicedienst

Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar.