Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
0523 – 654 040
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg
0523 – 654 045

Evohome

Installatiebedrijf Balt B.V. is een van de meest vooruitstrevend bedrijven in de regio Dedemsvaart en Hardenberg. We zijn constant bezig met duurzame, innovatieve oplossingen om woningen te verwarmen en tegelijkertijd een energiebesparing te realiseren. Neem nu bijvoorbeeld Evohome. Dit geavanceerde systeem van Honeywell zorgt niet alleen voor een aangenaam binnenklimaat, maar ook een optimale controle én de mogelijkheid om heel veel energie te besparen.

Wat is Evohome precies?

Evohome is een gebruiksvriendelijk systeem dat een optimale controle over uw verwarmingssysteem biedt. Overal en altijd. Evohome biedt u de mogelijkheid om zelf een verwarmingsschema op te stellen dat exact is afgestemd op uw levensstijl en ritme. U kunt eenvoudig verwarmingszones in uw woning aanmaken, welke op een overzichtelijke manier beheerd kunnen worden.

Via het centrale Evohome bedieningspaneel kunt u heel gemakkelijk in elke ruimte van uw woning de temperatuur instellen. Bent u onderweg, dan kunt u via de Evohome app op uw smartphone of tablet uw verwarming bedienen. Evohome kan op vrijwel alle soorten verwarmingssystemen worden aangesloten. Het maakt dus niet uit of uw woning voorzien is van vloerverwarming of een CV-installatie. Bovendien is er geen hak- en breekwerk vereist voor de installatie van Evohome – het is namelijk een draadloos systeem!

Kan ik echt zoveel energie besparen met Evohome?

Evohome biedt u een optimaal comfort en een ongekende controle over uw verwarming. Maar het is ook de makkelijkste manier om te besparen op uw energiekosten! Doordat u uw woning kunt verwarmen wanneer u daar behoefte aan heeft, in de ruimtes waar het nodig is, zult u merken dat u veel minder energie gaat verbruiken. Uw lage energierekening bewijst dat elke maand opnieuw!

Ja, ik wil graag meer weten over Evohome!

Heeft u interesse in Evohome? Neem dan vandaag nog contact op met Installatiebedrijf Balt B.V.! U kunt een mailtje sturen naar [email protected] of ons bellen op telefoonnummer 0523 – 654 040. U kunt uiteraard ook altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte.

Service & Onderhoud

24-uurs servicedienst

Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar.