Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
0523 – 654 040
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg
0523 – 654 045

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming kan een uitstekende oplossing zijn voor het verwarmen van kleinere ruimtes, zoals de badkamer. Maar het kan ook prima in bijvoorbeeld de keuken of de serre worden toegepast. Installatiebedrijf Balt B.V. vertelt u graag meer over de voordelen van elektrische vloerverwarming.

Het verschil tussen elektrische vloerverwarming en warm water vloerverwarming

Bij warm water vloerverwarming wordt er een leiding stelsel onder de vloer aangelegd, waar warm water doorheen wordt gepompt om de ruimte te verwarmen. Dit type vloerverwarming wordt doorgaans toegepast wanneer de vloerverwarming als hoofdverwarming wordt gebruikt. Bij elektrische vloerverwarming worden er dunne matten onder de vloer geplaatst die voor de verwarming zorgen. Dit type vloerverwarming wordt toegepast als bijverwarming of verwarming van een kleinere ruimte.

Wat zijn de voordelen van elektrische vloerverwarming?

In tegenstelling tot bij warm water vloerverwarming hoeft er bij elektrische vloerverwarming geen leiding stelsel te worden aangelegd. Het is een laagdrempelige oplossing met lage aanschaf- en installatiekosten en geen kans op lekkages. De ruimte wordt zeer gelijkmatige verwarmd, is makkelijk in gebruik en kan de verwarming in de betreffende ruimte apart worden ingeregeld. Daarbij is elektrische vloerverwarming onzichtbaar en ruimtebesparend en heeft u geen onderhoudskosten.

Ja, ik wil graag meer weten over elektrische vloerverwarming!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten op het gebied van elektrische vloerverwarming, neemt u dan gerust contact op met Installatiebedrijf Balt B.V. De installatie van uw vloerverwarming wordt verzorgd door onze installateurs, welke met name werkzaam zijn in de regio Dedemsvaart, Hardenberg, Balkbrug, Ommen, Nieuwleusen, Zuidwolde en Zwolle.

Service & Onderhoud

24-uurs servicedienst

Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar.