Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
0523 – 654 040
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg
0523 – 654 045

Keukenboiler

Duurt het bij u ook altijd zo lang voordat er warm water uit de keukenkraan komt? Dat is niet alleen vervelend, maar ook zonde van al het water dat ongebruikt door de afvoer gaat. Een keukenboiler kan in zo’n geval een uitstekende oplossing zijn!

Waarom een keukenboiler?

In woningen waar de CV-ketel niet in de buurt van de keukenkraan is geplaatst, kan het soms wel langer dan een minuut duren voordat het warme water de keuken bereikt. Een keukenboiler is een extra boiler die in de keuken wordt geïnstalleerd, en ervoor zorgt dat u ten allen tijden een royale hoeveelheid warm water tot uw beschikking heeft. Wachten tot het water eindelijk warm wordt hoeft dus niet meer! Behalve het feit een keukenboiler voor meer comfort in de keuken zorgt, kan het ook een mooie besparing opleveren op zowel uw energie- als uw waterrekening. Dit is omdat u minder water verspilt en de CV-ketel ontlast wordt. De investering voor een keukenboiler kan doorgaans al in één jaar worden terugverdiend.

Heeft een keukenboiler ook onderhoud nodig?

Net als uw CV-ketel heeft een keukenboiler ook af en toe een onderhoudsbeurtje nodig. Dit is belangrijk om de veiligheid te waarborgen en ervoor te zorgen dat de keukenboiler zo efficiënt mogelijk blijft functioneren. Installatiebedrijf Balt B.V. biedt u de mogelijkheid tot het afsluiten van een voordelig onderhoudscontract. U krijgt dan jaarlijks bericht wanneer het tijd is voor de onderhoudsbeurt, en heeft bovendien altijd een specialist achter de hand in het geval dat u eens met een storing geconfronteerd wordt. Wel zo fijn om te weten!

Ja, ik wil graag meer weten over keukenboilers!

Wilt u meer weten met betrekking tot keukenboilers, neemt u dan gerust contact op met Installatiebedrijf Balt B.V. Onze professionele installateurs zijn werkzaam in de regio’s Dedemsvaart, Hardenberg, Balkbrug, Ommen, Nieuwleusen, Zuidwolde en Zwolle.

Service & Onderhoud

24-uurs servicedienst

Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar.