Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
0523 – 654 040
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg
0523 – 654 045

Installatie

Ons vakmanschap in dienst van particulier tot utiliteit.

Zinkwerk

Installatiebedrijf Balt Dedemsvaart BV is uw partner voor de aanleg van leidingen, het repareren en vervangen van daken en dakgoten, het aanbrengen van dakbedekking en het verhelpen van lekkages. Onze loodgieters beschikken over veel ervaring en vakmanschap, waardoor al uw loodgieterswerk bij ons in goede handen is. Wij zijn met name werkzaam in de regio Dedemsvaart, Hardenberg, Balkbrug, Ommen, Nieuwleusen, Zuidwolde  en Zwolle e.o.

Dakbedekking, hemelwaterafvoer en dakinspectie

Met een goede dakbedekking en isolatie bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. Wij kunnen u adviseren wat de beste oplossing is: bitumineuze dakbedekking, kunststof dakbedekking, lood-, zink- of koperwerk. Daarnaast verzorgen we ook de installatie van de hemelwaterafvoer en het rioleringssysteem. Wilt u weten wat de staat van uw huidige dak is? Wij voeren graag een dak-inspectie voor u uit!

Riolering, gas en water

Bij ons kunt u uw riolering, gasleiding en waterleiding in uw woonhuis, nieuwbouw of verbouw  laten aanleggen. Naar aanleiding van uw persoonlijke wensen maken wij een gedetailleerde installatietekening. Daarbij geven wij een goed advies en uitgebreide informatie over de mogelijkheden. Of het nu reparatie of aanleg van nieuwe leidingen nodig ten behoeve van nieuw sanitair of een gasleiding onze loodgieters zorgen voor een perfecte aanleg of vervanging van uw leidingen.

Elektrische installaties

Bij ons kunt u uw elektrische installatie in uw woonhuis, nieuwbouw of verbouw  laten aanleggen. Naar aanleiding van uw persoonlijke wensen maken wij een gedetailleerde installatietekening. Daarbij geven wij een goed advies en uitgebreide informatie over de nieuwste toepassingen.

Lekkage?

Heeft u last van een lekkage, neem dan direct contact met ons op. Wij hebben een uiterst vakkundige storingsdienst, die uw problemen snel verhelpt.

Kortom, bent u op zoek naar een vakkundige en ervaren loodgieter voor het verhelpen van lekkages, aanbrengen van dakbedekking, dakgoten of het aanleggen van leidingen? Neem dan contact op met Installatiebedrijf Balt BV. Ons werkgebied betreft de omgeving Dedemsvaart, Hardenberg, Balkbrug, Ommen, Nieuwleusen, Zuidwolde en Zwolle e.o.

Meer informatie over Installatie? Neem contact op!

Service & Onderhoud

24-uurs servicedienst

Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar.