Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
0523 – 654 040
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg
0523 – 654 045

Duurzame energie

Wij hebben een jarenlange kennis van alle nieuwe vormen van duurzame warmte energie.

Zonnepanelen vangen zonne-energie op en zetten deze om in elektriciteit. Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar zorgen ook voor een verlaging van uw energiekosten. Rendementen van 6 tot 10% zijn goed mogelijk. Zelfs op bewolkte dagen wordt voldoende energie opgewekt. Daarnaast hebben de panelen geen onderhoud nodig en kunnen wel 40 jaar of langer meegaan. Installatiebedrijf Balt B.V. verzorgt de installatie van zonnesystemen met name in de regio Zwolle, Ommen, Hardenberg, Dedemsvaart en Balkbrug.

Werking

Zonnepanelen zijn opgebouwd uit losse cellen die licht omzetten in elektrische energie (gelijkstroom). De gelijkstroom wordt vervolgens omgezet in wisselstroom en aan het openbare elektriciteitsnet geleverd. Naast uw bestaande elektriciteitsmeter komt een terugleveringsmeter. Die meet hoeveel 
kWh u produceert en hoeveel u daarvan aan het elektriciteitsnet levert. Alle gegevens van uw installatie worden via sms, e-mail of internet doorgezonden aan de computer. Die bewaakt of alles goed werkt en berekent uw besparing of winst.

Subsidie

Dankzij dalende prijzen en aantrekkelijke subsidies van de overheid, is de aanschaf van een zonlichtsysteem snel terugverdiend. Kijk op website van Agentschap NL voor de geldende subsidies. Let op! Voor veel regelingen geldt: op = op. Wees er dus snel bij! Aan deze informatie kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend. Installatiebedrijf Balt B.V. is geen subsidieverstrekker.

Showroom

Wilt u meer informatie? Kom dan langs in onze showroom voor een gedegen advies. Wij leveren niet alleen standaard zonnepanelen, maar ook chique zwarte panelen.

Fotopresentatie installatie zonnepanelen

Voor een offerte kunt u ons mailen [email protected] of telefonisch 0523-654040 een afspraak maken. Wij zijn altijd bereid om bij u langs te komen om de situatie ter plekke op te nemen om een goed advies en offerte te verstrekken. Installatiebedrijf Balt B.V. is actief in de omgeving van Zwolle, Ommen, Hardenberg, Dedemsvaart en Balkbrug.

Meer informatie over onze zonnepanelen vindt u ook op onze website www.baltsolar.nl.

Meer informatie over Duurzame energie? Neem contact op!

Service & Onderhoud

24-uurs servicedienst

Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar.