Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
0523 – 654 040
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg
0523 – 654 045

Elektra

Een veilige elektriciteitsinstallatie is van essentieel belang, zowel thuis als op kantoor. Het spreekt dan ook voor zich dat u een gespecialiseerd bedrijf inschakelt voor de installatie, de reparaties en het onderhoud. Installatiebedrijf Balt B.V. is u hierbij graag van dienst!

Voor welke elektra werkzaamheden kan ik Installatiebedrijf Balt B.V. inschakelen?

Installatiebedrijf Balt B.V. kan u bij een breed scala aan elektra-werkzaamheden van dienst zijn. Van het repareren of vervangen van stopcontacten en schakelaars tot het installeren van noodverlichting, en van het leveren van laadpalen tot aan het vervangen van meterkasten. Ook op het gebied van brandbeveiliging zijn wij u graag van dienst.

Alle installaties worden uitgevoerd conform de NEN-1010 veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en een veilige installatie.

Wat als ik behoefte heb aan een advies op maat?

Wilt u een elektrische installatie laten plaatsen, maar weet u niet welke elektriciteitsbehoefte u nodig heeft in uw woning of bedrijfspand? Of heeft u andere vragen over onze diensten met betrekking tot elektra? Installatiebedrijf Balt B.V. helpt u graag verder met een deskundig advies! Wij beantwoorden al uw vragen en kunnen samen met u een elektriciteitsplan op maat samenstellen met de juiste installaties.

Ja, ik wil graag meer weten over elektra!

Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van elektra, neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Balt B.V. Wij zijn gevestigd in Dedemsvaart en Hardenberg, maar zijn werkzaam in een groot deel van de regio!

Meer informatie over Elektra? Neem contact op!

Service & Onderhoud

24-uurs servicedienst

Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar.