Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
0523 – 654 040
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg
0523 – 654 045

Laadpalen

Het aantal elektrische auto’s in Nederland neemt rap toe. Volgens de RAI Vereniging is de verwachting dat er in 2018 in totaal ongeveer 15.000 nieuwe volledig elektrische auto's worden verkocht. Dat is dan bijna een verdubbeling ten opzichte van 2017, waarin 7.958 Nederlanders een elektrische auto kochten. Ook hybride auto’s worden steeds meer verkocht. Die sterke toename aan elektrische auto’s zorgt natuurlijk ook voor een groeiende behoefte aan laadpalen.

Kan ik een laadpaal laten installeren?

Er komen steeds meer openbaar toegankelijke laadpalen bij in ons land. Maar als u een elektrische auto heeft of van plan bent om er één aan te schaffen, kan het fijn zijn als u thuis ook gewoon een laadpaal heeft. Heeft u geen eigen terrein, dan kunt u een vergunning aanvragen bij uw gemeente voor de plaatsing van een laadpaal bij een parkeerplaats op de openbare weg. Als de gemeente toestemming geeft om de laadpaal te plaatsen, komt er ook een bord bij te staan en mogen ook andere mensen met een elektrische auto hun voertuig hier opladen. Indien u over eigen terrein beschikt, mag u hier altijd een eigen laadpaal laten plaatsen. Hiervoor kunt u bij ons terecht.

Ja, ik wil graag meer weten over laadpalen!

Wilt u graag meer weten over laadpalen voor elektrische auto’s? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Balt B.V.! Wij zijn werkzaam in o.a. Dedemsvaart, Hardenberg, Balkbrug, Ommen, Nieuwleusen, Zuidwolde en de omgeving van Zwolle.

Service & Onderhoud

24-uurs servicedienst

Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar.