Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
0523 – 654 040
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg
0523 – 654 045

Brandbeveiliging

Hoe zit het met de brandbeveiliging in uw woning of bedrijfspand? Is alles nog wel up-to-date? Voldoet alles nog wel aan de eisen van uw verzekeraar? Installatiebedrijf Balt B.V. vertelt u hier graag meer over.

Voldoet mijn brandbeveiliging wel aan de huidige normen?

Ondanks het feit dat iedereen weet hoe ernstig een brand kan zijn, zijn er nog altijd heel veel woningen en bedrijfspanden waar onvoldoende maatregelen voor brandpreventie zijn genomen. We zien ook vaak blusinstallaties met achterstallig onderhoud; hier wordt dan op bezuinigd om kosten te besparen, met alle gevolgen van dien. En dan zijn er nog de panden die verbouwd of opnieuw ingericht worden, waarna men vergeet het ontruimingsplan aan te passen. Echter worden er door verzekeringsmaatschappijen zeer strenge eisen gesteld aan de brandpreventie maatregelen die in een pand aanwezig zijn. En als men erachter komt dat u niet aan de eisen voldoet, loopt u het risico dat eventuele brandschade slechts gedeeltelijk of zelfs helemaal niet vergoed wordt. Het is dus van essentieel belang om te zorgen dat de brandbeveiliging in orde is!

Wat kan Installatiebedrijf Balt B.V. voor mij betekenen?

Installatiebedrijf Balt B.V. is gespecialiseerd in de levering, de installatie en het onderhoud van onder andere rookmelders, brandblussers, brandslanghaspels, blusleidingen, AED-apparatuur. Ook voor noodverlichting kunt u bij ons terecht. Daarbij verstrekken wij deskundig advies over brandbeveiliging aan particulieren en bedrijven. Zo kunnen wij u vertellen of uw huidige brandpreventieplan wel aan de wettelijke normen en/of de eisen van uw verzekeraar voldoet.

Ja, ik wil graag meer weten over brandbeveiliging!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van brandbeveiliging in uw woning of bedrijfspand, neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Balt B.V. U kunt een mailtje sturen naar [email protected] of ons bellen op telefoonnummer 0523 – 654 040. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!

Service & Onderhoud

24-uurs servicedienst

Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar.