Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
0523 – 654 040
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg
0523 – 654 045

Meterkasten

Heeft u een oude meterkast en wilt u deze laten vervangen, bijvoorbeeld tijdens het verbouwen of renoveren van uw woning? Bij Installatiebedrijf Balt B.V. bent u aan het goede adres! Wij zijn gespecialiseerd in meterkasten en kunnen u bij verschillende werkzaamheden van dienst zijn.

Wanneer is het tijd om mijn meterkast te vervangen?

Met name in de wat oudere woningen zijn meestal ook nog de oude meterkasten te vinden. Vaak betreft het hier de zogeheten ‘3-groepenkasten.’ Vroeger volstonden deze prima voor de gemiddelde huishoudens. Maar bedenkt u zich eens hoeveel elektrische apparaten er de laatste tientallen jaren zijn bijgekomen. Waar men vroeger alleen verlichting, een koelkast en een wasmachine had, hebben we nu ook een wasdroger, een vaatwasser, een (combi)magnetron, keramische of inductie kookplaten, en niet te vergeten onze computers en tablets. Al die elektrische apparaten vragen natuurlijk veel meer capaciteit van de meterkast. Grote kans dus dat uw oude meterkast het op een gegeven moment niet meer aan kan, en de groepen overbelast raken. Om ervoor te zorgen dat de veiligheid in lijn is met de hedendaagse mogelijkheden en wetgeving, is het zeker raadzaam om een verouderde meterkast te laten vervangen.

Voor welke werkzaamheden kan ik Installatiebedrijf Balt B.V. inschakelen?

Op het gebied van meterkasten kan Installatiebedrijf Balt B.V. onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Het uitwerken van een ontwerp voor een nieuwe meterkast;
  • Het plaatsen van een nieuwe groepenkast;
  • Het monteren van een hoofdschakelaar;
  • Het installeren van een aardleiding/aardlekschakelaar;
  • Het leveren van schakelklokken.

Ja, ik wil graag meer weten over meterkasten!

Installatiebedrijf Balt B.V. is gevestigd in Dedemsvaart en Hardenberg en is ook in de omgeving van deze plaatsen werkzaam. Wilt u meer informatie over meterkasten, neemt u dan contact met ons op. U kunt uiteraard ook direct een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen!

Service & Onderhoud

24-uurs servicedienst

Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar.