Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
0523 – 654 040
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg
0523 – 654 045

Sanitair

Van kraan tot badkamer, bij ons uitgebreide keuze.

In uw badkamer kunt u heerlijk ontspannen na een drukke dag. Deze staat of valt met goedwerkend sanitair, een heerlijke douchestraal en een aangename temperatuur. Voldoet uw badkamer niet meer aan uw wensen en eisen? Dan bent u bij Installatiebedrijf Balt BV aan het juiste adres. Wij kunnen uw badkamer compleet verbouwen, renoveren en installeren. Onze loodgieters en installateurs vervullen uw opdracht in de regio Dedemsvaart, Hardenberg, Balkbrug, Ommen, Nieuwleusen, Zuidwolde en Zwolle e.o.

De complete installatie

Wij zorgen voor de complete installatie van uw badkamer. Van het leveren en installeren van toiletcombinaties, baden, douchebakken, wastafels en badmeubels tot de aanleg van riolering, waterleidingen en centrale verwarming
. Samen met u maken we een gedegen plan en kunt u in onze showroom te Dedemsvaart sanitair bekijken. Installatiebedrijf Balt BV gaat altijd uit van het beste resultaat tegen de scherpste prijs. U kunt rekenen op producten van hoge kwaliteit en een perfecte installatie. Uw badkamer staat of valt immers met goedwerkend sanitair en veel comfort.

Onze installateurs staan voor u klaar om uw droombadkamer te realiseren! Ook als u slechts uw douchecabine of toilet wilt laten vervangen, zijn wij de juiste partner voor u. Wij verzorgen de installatie van uw sanitair, de aanleg van leidingen, elektrisch en centrale verwarming in de omgeving van Dedemsvaart, Hardenberg, Balkbrug, Ommen, Nieuwleusen, Zuidwolde en Zwolle e.o. Voor het aanvragen van een vrijblijvende en scherpe offerte, kunt u gerust contact met ons opnemen via [email protected] of bel naar 0523 – 654040.

Service & Onderhoud

24-uurs servicedienst

Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar.