Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
0523 – 654 040
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg
0523 – 654 045

Stoomcabines

Steeds meer mensen ontdekken de mogelijkheden op het gebied van wellness in hun eigen badkamer. Heeft u bijvoorbeeld weleens overwogen om uw gewone douchecabine te vervangen door een stoomcabine? Installatiebedrijf Balt B.V. vertelt u graag meer over de mogelijkheden!

Wat zijn de voordelen van een stoomcabine?

Een stoomcabine is in feite een stoomsauna en een douchecabine in één. U kunt de stoomcabine gewoon gebruiken om te douchen, maar u kunt ook profiteren van de voordelen die een eigen stoomsauna u biedt.

Stoom heeft een zeer positieve uitwerking op gespannen en/of pijnlijke spieren, en is dus ideaal voor sporters en mensen met spier- en gewrichtsproblemen. Daarbij reinigt stoom de huid en zuivert het de poriën. Het helpt tevens heel goed om de luchtwegen vrij te maken.

Een leuke bijkomstigheid van een eigen stoomcabine is dat veel moderne stoomcabines met allerlei luxe opties kunnen worden uitgebreid. Hierbij kunt u denken aan een stoomcabine met een ingebouwde MP3-aansluiting of massagejets.

Is mijn badkamer wel groot genoeg voor een stoomcabine?

Een groot voordeel van stoomcabines is dat ze uw huidige douchecabine kunnen vervangen. Veel modellen passen dan ook prima in een kleinere badkamer! Wilt u graag kunnen liggen in uw stoomcabine dan kunt u ook een groter model laten installeren, mits u hier de ruimte voor heeft natuurlijk. We moeten u wel wijzen op het feit dat hoe groter de stoomcabine is, hoe meer tijd deze nodig heeft om op te warmen.

Ja, ik wil graag meer weten over stoomcabines!

Heeft u interesse in een stoomcabine, neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Balt B.V. via [email protected] of bel ons op 0523 – 654 040. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden! Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kan natuurlijk ook!

Service & Onderhoud

24-uurs servicedienst

Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar.