Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
0523 – 654 040
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg
0523 – 654 045

Toiletrenovatie

Is uw toiletruimte toe aan een opknapbeurt? Of wilt u iets veranderen, bijvoorbeeld omdat uw huidige toiletruimte eigenlijk niet praktisch is ingedeeld? Bij Installatiebedrijf Balt B.V. bent u aan het goede adres. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote renovatiewerkzaamheden!

Ik wil mijn toilet renoveren, waar moet ik rekening mee houden?

Het toilet is maar een kleine ruimte, zo moeilijk kan het niet zijn om dat te renoveren, toch? Wel, dat zou nog weleens tegen kunnen vallen. Veel mensen (ook doorgewinterde doe-het-zelvers!) onderschatten wat er allemaal komt kijken bij een toiletrenovatie. Het feit dat de ruimte zo klein is, zorgt namelijk ook voor slechts een beperkte ruimte om in te werken. Daarnaast is het belangrijk dat alle water- en afvoerleidingen op correcte wijze worden aangesloten, om lekkages en andere problemen te voorkomen. En daar heeft u ook speciaal gereedschap voor nodig. Het is dan ook zeker aan te raden om in ieder geval een specialist in te schakelen voor deskundig advies over het renoveren van uw toilet.

Wat kan Installatiebedrijf Balt B.V. voor mij betekenen?

Wij bieden deskundig advies als het gaat om het aanpassen of vervangen van onderdelen van uw badkamer of toilet, en kunnen de uitvoer voor u verzorgen. Naast regulier sanitair leveren en installeren wij tevens comfort sanitair, en kunnen wij het sanitair aanpassen voor mensen met een lichamelijke beperking.                  

Ja, ik wil graag meer weten over toiletrenovaties!

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van toiletrenovaties? Neemt u dan contact op via [email protected] of bel ons op 0523 – 654 040. Als ervaren sanitair specialist vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden. Mocht u liever meteen een offerte aanvragen dan kan dat uiteraard ook. Dit is geheel vrijblijvend!

Service & Onderhoud

24-uurs servicedienst

Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar.