Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
0523 – 654 040
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg
0523 – 654 045

Comfort sanitair

Bij Installatiebedrijf Balt B.V. gaan we verder dan alleen het installeren van sanitair en het renoveren van badkamers en toiletten. Wij leveren namelijk ook een breed scala aan (hulp)middelen om een prettig gebruik van de sanitaire ruimtes te bevorderen en te verlengen.

Wat is comfort sanitair?

Comfort sanitair is een verzamelnaam voor allerlei sanitaire producten die bedoeld zijn om het comfort in de badkamer te vergroten. Deze producten zijn grotendeels gericht op mensen met een fysieke beperking, en zorgen dat de dagelijkse activiteiten in de badkamer vergemakkelijkt worden.

Wat voor comfort sanitair kan er zoal geleverd worden?

Installatiebedrijf Balt B.V. levert onder andere handgrepen, wandbeugels, opklapbare douchezitjes, verhoogde toiletzittingen en hulpmiddelen om veilig in- en uit bad te stappen. Kortom, alles wat u nodig heeft om met een gerust hart van uw sanitaire voorzieningen gebruik te kunnen maken. Al onze producten zijn van een betrouwbare kwaliteit zijn uitstekend bestand tegen vocht. Vanzelfsprekend kunnen wij het gewenste comfortsanitair ook bij u installeren.

Ja, ik wil graag meer weten over comfort sanitair!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot het installeren van comfortsanitair in uw woning, neemt u dan gerust contact op met Installatiebedrijf Balt B.V. De installatie van uw comfortsanitair wordt verzorgd door onze installateurs, welke met name werkzaam zijn in de regio Dedemsvaart, Hardenberg, Balkbrug, Ommen, Nieuwleusen, Zuidwolde en Zwolle.

Service & Onderhoud

24-uurs servicedienst

Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar.