Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
0523 – 654 040
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg
0523 – 654 045

Toilet

Het toilet mag dan wel de kleinste ruimte van uw woning zijn, het is wel een hele belangrijke ruimte. U komt er tenslotte elke dag wel een paar keer! Bent u niet tevreden over de huidige staat van uw toilet, en overweegt u een kleine aanpassing, renovatie of complete verbouwing? Installatiebedrijf Balt B.V. helpt u hier graag bij!

Ik wil een compleet nieuw toilet laten plaatsen, hoe pak ik dat aan?

Gaat u verhuizen en voldoen de sanitaire ruimtes in de nieuwe woning niet aan uw wensen en behoeften? Of heeft u een huis gekocht waarbij u zelf mag bepalen hoe de toiletruimte wordt ingedeeld? Dan is dit hét moment om eindelijk het toilet te realiseren dat u altijd al wilde! Installatiebedrijf Balt B.V. kan u gedurende het hele proces van dienst zijn. Wij geven deskundig advies en kunnen u helpen bij het maken van een ontwerp. Uiteraard kunnen wij ook levering van de sanitaire voorzieningen en de installatie hiervan uit handen nemen.

Ja, ik wil graag meer weten over het toilet!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot de plaatsing van een nieuw toilet? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Balt B.V.! U kunt een mailtje sturen naar [email protected] of ons bellen op telefoonnummer 0523 – 654 040. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!

Service & Onderhoud

24-uurs servicedienst

Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar.