Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
0523 – 654 040
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg
0523 – 654 045

Badkamer

Als erkend installateur in de regio van Zwolle en omstreken is Installatiebedrijf Balt B.V. gespecialiseerd in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden gericht op het renoveren en nieuw plaatsen van badkamers.

Wat kan Installatiebedrijf Balt B.V. voor mij betekenen?

Het nieuw plaatsen of renoveren van een sanitaire ruimte is een ingrijpende klus is waarbij de nodige expertise komt kijken. Zelfs voor bedreven doe-het-zelvers kan het lastig zijn om bepaalde sanitaire voorzieningen op de juiste wijze aan te sluiten, als zij hier al het geschikte gereedschap voor hebben.

Het is dan ook zeker raadzaam om voor dergelijke klussen de hulp van een sanitair specialist in te schakelen. Voor de badkamer experts van Installatiebedrijf Balt B.V. zijn dit soort zaken routinewerk; u bent bij ons altijd verzekerd van het gewenste eindresultaat. Of u nu een complete badkamerrenovatie overweegt of dat het gaat om het vervangen van een kraan, het dichten van een lekkende douchebak, of het plaatsen van nieuwe tegels, wij kunnen u bij elke klus van dienst zijn!

Ja, ik wil graag meer weten over badkamers!

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van badkamers, neemt u dan contact op via [email protected] of bel ons op 0523 – 654 040. Informeer gerust naar de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Service & Onderhoud

24-uurs servicedienst

Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar.