Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
0523 – 654 040
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg
0523 – 654 045

Douche

Bent u van plan om uw doucheruimte te verbouwen? Bijvoorbeeld omdat dat u graag wat meer comfort wilt, omdat de huidige stijl niet naar uw smaak is, of omdat u behoefte heeft aan aangepaste voorzieningen? Bij Installatiebedrijf Balt B.V. bent u aan het goede adres!

Waar moet ik rekening mee houden bij een douche renovatie?

Bij het renoveren van uw douche is het van cruciaal belang dat de water- en afvoerleidingen op de juiste manier worden aangesloten. Daar is niet alleen expertise voor nodig, maar ook het juiste gereedschap. Om het ongemak tot een minimum te beperken en te zorgen dat u zo snel mogelijk weer van uw douche gebruikt kunt maken, moet een dergelijke verbouwing natuurlijk binnen een zo kort mogelijke tijd worden uitgevoerd. We raden dan ook altijd aan om een sanitair specialist in te schakelen voor een douche renovatie.

Wat kan Installatiebedrijf Balt B.V. voor mij betekenen?

Met al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van sanitair bent u bij Installatiebedrijf Balt B.V. altijd verzekerd van een eindresultaat dat in alle opzichten aan uw wensen en behoeften voldoet. Of het nu gaat om een complete douche renovatie of slechts een kleine aanpassing, onze experts draaien voor geen enkele klus hun hand om!

Behalve voor het uitvoeren van reguliere douche renovaties helpen wij ook mensen met een fysieke beperking door het plaatsen van comfortsanitair.

Ja, ik wil graag meer weten over douches!

Installatiebedrijf Balt B.V. is gevestigd in Dedemsvaart en Hardenberg en is ook in de omgeving van deze plaatsen werkzaam. Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van douches, neemt u dan contact met ons op. Onze sanitair specialisten helpen u graag verder!

Service & Onderhoud

24-uurs servicedienst

Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar.