Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg

Keukenkranen

Als dé sanitair specialist van Zwolle en omstreken levert Installatiebedrijf Balt B.V. een indrukwekkende collectie keukenkranen. Deze kunnen wij uiteraard ook voor u installeren!

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van keukenkranen?

Als het op keukenkranen aankomt, dan gaan functionaliteit en design hand in hand. Natuurlijk wilt u een mooie kraan die past bij het design van uw keuken, echter is het ook belangrijk dat u kiest voor een praktisch model. Aangezien u vaak vieze handen heeft als u de keukenkraan open wilt zetten, zijn standaard kranen met draaiknoppen niet heel praktisch. In plaats daarvan kunt u kiezen voor een keukenkraan met een ééngreeps mengkraan, welke u desnoods met één vinger kunt bedienen. Dit is een stuk hygiënischer dan draaiknoppen! Zorg ook dat u rekening houdt met de uitloop van uw nieuwe keukenkraan; met een vrij ondiepe wasbak kan het afspoelen van grote pannen erg lastig zijn. Een model met een hogere uitloop heeft vrijwel altijd de voorkeur. Wilt u meer flexibiliteit, dan kunt u een keukenkraan met een uittrekbare handdouche overwegen.

Kan ik zelf een nieuwe keukenkraan monteren?

De meeste moderne keukenkranen zijn relatief eenvoudig zelf te monteren. Als u de montage echter liever aan een specialist overlaat (of u zelf niet over het juiste gereedschap beschikt) dan doen wij het ook graag voor u. De sanitair specialisten van Installatiebedrijf Balt B.V. zijn u graag van dienst! Uiteraard kunt u ook voor een deskundig advies bij ons terecht.

Ja, ik wil graag meer weten over keukenkranen!

Wilt u graag meer informatie over de keukenkranen die wij leveren? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Balt B.V.! Wij zijn werkzaam in o.a. Dedemsvaart, Hardenberg, Balkbrug, Ommen, Nieuwleusen, Zuidwolde en Zwolle.

Informatie aanvraag: keukenkranen

Service & Onderhoud

24-uurs servicedienst

Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar. 

Verwarming

Gratis CV ketel offerte?