Balt B.V. Dedemsvaart Wisseling 14, 7701 GS Dedemsvaart
0523 – 654 040
Balt B.V. Hardenberg Kruiwiel 1, 7773 NL Hardenberg
0523 – 654 045

Keukenkranen

Als dé sanitair specialist van Zwolle en omstreken levert Installatiebedrijf Balt B.V. een indrukwekkende collectie keukenkranen. Deze kunnen wij uiteraard ook voor u installeren!

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van keukenkranen?

Als het op keukenkranen aankomt, dan gaan functionaliteit en design hand in hand. Natuurlijk wilt u een mooie kraan die past bij het design van uw keuken, echter is het ook belangrijk dat u kiest voor een praktisch model. Aangezien u vaak vieze handen heeft als u de keukenkraan open wilt zetten, zijn standaard kranen met draaiknoppen niet heel praktisch. In plaats daarvan kunt u kiezen voor een keukenkraan met een ééngreeps mengkraan, welke u desnoods met één vinger kunt bedienen. Dit is een stuk hygiënischer dan draaiknoppen! Zorg ook dat u rekening houdt met de uitloop van uw nieuwe keukenkraan; met een vrij ondiepe wasbak kan het afspoelen van grote pannen erg lastig zijn. Een model met een hogere uitloop heeft vrijwel altijd de voorkeur. Wilt u meer flexibiliteit, dan kunt u een keukenkraan met een uittrekbare handdouche overwegen.

Kan ik zelf een nieuwe keukenkraan monteren?

De meeste moderne keukenkranen zijn relatief eenvoudig zelf te monteren. Als u de montage echter liever aan een specialist overlaat (of u zelf niet over het juiste gereedschap beschikt) dan doen wij het ook graag voor u. De sanitair specialisten van Installatiebedrijf Balt B.V. zijn u graag van dienst! Uiteraard kunt u ook voor een deskundig advies bij ons terecht.

Ja, ik wil graag meer weten over keukenkranen!

Wilt u graag meer informatie over de keukenkranen die wij leveren? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Balt B.V.! Wij zijn werkzaam in o.a. Dedemsvaart, Hardenberg, Balkbrug, Ommen, Nieuwleusen, Zuidwolde en Zwolle.

Service & Onderhoud

24-uurs servicedienst

Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven. Voor noodgevallen is er ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar.